Lad os tage
et møde

– med fokus på markedsføring

Sammen skaber vi effekt
Book et uforpligtende møde

COMMUNEXION

Marketing & Kommunikation

Kvisten 24 · 9260 Gistrup
CVR. nr. 38 05 92 97

Tel. +45 40 45 52 59

Lad os hjælpe dig
hele vejen rundt?
Kontakt os

Mange års erfaring med værdiskabende markedsføring og kommunikation kombineret med en god forretningsforståelse og masser af ideer, giver os mulighed for at gå ind i din virksomhed og hjælpe med at få omsat visioner, strategier og ønsker til aktiviteter og salgsmateriale med effekt.

Med Communexion får du en erfaren, engageret, kompetent og ærlig samarbejdspartner, der kan løse alle opgaver inden for grafisk produktion, sociale medier, opbygning og vedligehold af hjemmesider, strategier m.v.
Fortrolighed er en selvfølge.

Se hvad vi kan hjælpe dig med her >

Markedsføring på alle platforme

Her kommer du i erfarne hænder. Annette har nemlig et indgående kendskab til og stor viden om grafisk udformning, markedsføring og kommunikation i alle aspekter – til både digitale platforme og trykte medier.
Hun er glad, ligefrem, ærlig og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde i høj kvalitet. Annette er garant for en optimal løsning på enhver opgave, uanset om det drejer sig om strategi, konceptudvikling, grafisk design og produktion, sociale medier eller webdesign.

Annette Blendstrup

Grafiker/Social Media Manager/Merkonom i afsætning, markedsføring og kommunikation
Mail ab@communexion.dk

Skal vi se på dine muligheder for en effektiv værdiskabende markedsføring?

Lad os mødes over en kop kaffe og tage en god snak om de muligheder, der findes i forbindelse med løsning af grafisk arbejde samt marketings- og kommunikationsopgaver for din virksomhed
– det er ganske uforpligtende.
Kontakt Annette på mail ab@communexion.dk
eller ring på +45 40 45 52 59