Kreative
ideér

– skaber værdifuld opmærksomhed

Sammen skaber vi effekt
Book et uforpligtende møde

Vores freelance ydelser tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov – det kan være efter behov eller som et fast etableret samarbejde.

Vi arbejder professionelt og dedikeret. Vores freelance ydelser omfatter, alle former for grafisk design og produktion samt markedsføring og kommunikation til trykte, digitale og sociale medier. Vi har en solid forståelse for forretning og kan tilbyde at varetage hele din virksomheds markedsføring som totalkoncept eller dele af den.

Vi kan levere freelance hjælp til din interne marketingafdeling i spidsbelastede perioder eller være din eksterne sparringspartner omkring virksomhedens markedsføring og kommunikation på både det strategiske og udførende niveau. Kort sagt – vi hjælper med alt, der kan sikre din virksomhed et godt brand, loyale kunder samt en god indtjening.

Hos Communexion får du en kreativ grafisk løsning samt professionel hjælp på freelance basis til den form for markedsføring, der passer til netop din virksomhed. Herved opnår din virksomhed et genkendeligt brand, uanset hvor i markedet den vises – på trykte, digitale eller sociale platforme/medier – så du får en effektiv markedsføring på alle platforme med størst muligt udbytte af det budget, der er afsat til markedsføring.

Se et udpluk af vores referencer

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for

Freelance grafisk design og produktion

Grafisk design/produktion

Corporate brand samt grafisk design til digitale og trykte medier. Vi giver din virksomhed en grafisk identitet og et genkendeligt visuelt udtryk på f.eks. brochurer, website, brevpapir, nyhedsbreve, emballage, tv osv., der understøtter virksomhedens brand.
Freelance sociale medier

Sociale medier

Social Media strategi, rådgivning og sparring samt grafiske og kommunikative virkemidler til optimal synlighed på og udnyttelse af de sociale medier. Planlægning og opbygning af en værdiskabende og troværdig digital virksomhedsprofil.
Freelance Web og webshops

Web og webshops

Digitale strategi, oplæg, grafisk design og produktion af funktionelle og brugervenlige websider samt webshops. Her opnår du en gennemarbejdet, solid og synlig profil på de digitale platforme med en høj søgeværdi.
Freelance Markedsføringsstrategi og rådgivning

Strategi og rådgivning

Markedsføringsstrategi der definerer din virksomheds fremtidige ønsker og mål. Strategiplanen omformes til operationelle mål og delmål samt en års- / handlingsplan, der har til formål at skabe størst mulig effekt ud fra det afsatte budget.
Freelance konceprudvikling og kreativ rådgivning

Konceptudvikling

Brand platform, kommunikation og kreativ rådgivning. Her skabes sammenhæng mellem strategi, koncept og den kreative løsning, der rammer målgruppen. Udarbejdelse, eksekvering og evaluering af koncept eller kampagne – fra start til slut.
Freelance tekstforfatning og kommunikation

Tekstforfatning

Udarbejdelse af tekst til nyhedsbreve, web, brochurer m.v der skaber sammenhæng mellem virksomhedens aktiviteter. Tone, sprog og stil afstemmes efter ønske. Her skaber vi den gode historie, der rammer din målgruppe og skaber interesse omkring din virksomhed.

men vi beskæftiger os også med

  • SEO/SEM-optimering
  • Adwords/Analytics
  • Fotografering
  • Video/reklamefilm
  • Udstillinger & messe
  • Undervisning

Lad os tage et uforpligtende møde!
Sammen ser vi på dine muligheder for markedsføring med effekt og udbytte

Lad os mødes over en kop kaffe og tage en god snak om de muligheder, der findes i forbindelse med løsning af marketings- og kommunikationsopgaver for din virksomhed
– det er ganske uforpligtende.
Kontakt Annette på mail ab@communexion.dk
eller ring på +45 40 45 52 59