Styrk din
virksomhed

– med effektiv markedsføring

Sammen skaber vi effekt
Book et uforpligtende møde
 

Lille bureau – med dybde og indsigt

Vi tilbyder udarbejdelse af grafisk design, markedsføring og kommunikation til til trykte, digitale og sociale medier på freelance basis eller ved fast samarbejde.

Vi er et lille bureau, men det ser vi som en kæmpe fordel, for vores kunder skal kunne mærke, at de er i fokus og en vigtig del af hele processen – det kalder vi ”at arbejde med dybde og indsigt”.

Vi skaber effektiv markedsføring og kommunikation, der fanger dine kunder – det kan vi kun, fordi vi sætter en stor ære i at være tæt på dig og have et indgående kendskab til din virksomhed, dine værdier og dine mål.

Vi arbejder professionelt og dedikeret med alt inden for grafisk design, markedsføring og kommunikation. Vi har en solid forståelse for forretning og kan tilbyde at varetage hele din virksomheds markedsføring som totalkoncept, dele af den, levere hjælp til din interne marketing­afdeling i spidsbelastede perioder eller være din eksterne sparringspartner på strategier og konceptudvikling.

Her får du en erfaren, engageret og på­lidelig freelancer/samarbejdspartner, der kan løse et væld af opgaver inden for strategi, koncept, grafisk udformning og produktion af synlig markedsføring samt effektiv kommunikation, som skaber opmærksomhed omkring din virksomhed og produkter, samt fanger dine kunder og skaber vækst.

Mange års erfaring kombineret med en indgående passion for og kendskab til grafisk design, markedsføring og kommunikation på alle platforme giver dig mulighed for at få en optimal opgaveløsning, der passer til netop din virksomhed – det kan du, fordi vi sætter en ære i at have indgående kendskab til din virksomhed og dine mål, så du opnår størst mulig udbytte af vores samarbejde.

Hos Communexion får du en løsning afstemt efter din virksomhed, ønsker og behov, så du opnår en effektiv markedsføring og kommunikation via trykte, digitale eller sociale medier, og får størst muligt udbytte af dit markedsføringsbudget.

Kort sagt – vi skaber sammenhæng mellem ­strategi, budget og krea­tive løsninger.”

Vi glæder os til at møde dig og din virksomhed.

Annette Blendstrup,
Communexion

PS! Se også vores referencer samt et udpluk af hvad vi kan hjælpe dig med.

Se vores privatlivspolitik her

Vores ydelser tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og behov for grafisk design, markedsføring og kommunikation – det kan være som freelance, totalkoncept eller eksternsparringspartner

Vi tilbyder stærke kompetencer inden for

  • Web og webshops
  • Strategi og rådgivning
  • Konceptudvikling
  • Tekstforfatning

– og alt det ind imellem klarer vi selvfølgelig også

Lad os tage et uforpligtende møde!
Sammen ser vi på dine muligheder for markedsføring med effekt og udbytte

Lad os mødes over en kop kaffe og tage en god snak om de muligheder, der findes i forbindelse med løsning af marketings- og kommunikationsopgaver for din virksomhed
– det er ganske uforpligtende.
Kontakt Annette på mail ab@communexion.dk
eller ring på +45 40 45 52 59